Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

Wat het voor u doet

 • Uw huid wordt beschermd tegen een te sterke exfoliatie. Het paddenstoelenenzym schakelt zichzelf automatisch uit, zodat normale, gezonde huidcellen niet worden verwijderd.
 • Al na één keer gebruiken merkt u dat uw huid glad is, zachter aanvoelt en meer straalt.
 • Na 6 weken gebruik zult u merken dat fijne lijntjes en ouderdomsvlekken vervagen.

 

Goed om te weten

 • Uit klinische tests is gebleken dat de huid fijner van textuur wordt na slechts één keer gebruiken.
 • Na 6 weken is de huid steviger, egaler en beter gehydrateerd en zijn fijne lijntjes en ouderdomsvlekken vervaagd.
 • ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel werd vermeld in de productcategorie Beste nieuwe Luxe huidverzorgingsproducten in de Britse BEAUTY AWARDS 2011.

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Kenmerken

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel biedt u de voordelen van een professionele chemische peeling met het gemak van thuisgebruik:

 • Aanvulling op uw normale huidverzorgingsroutine met een intensieve peelingbehandeling die ruwe, droge huid verwijdert.
 • Het werkzame paddenstoelenenzym dat verantwoordelijk is voor het peelingeffect is van nature in staat zichzelf uit te schakelen zodra de dode huidcellen van het oppervlak zijn verwijderd, zodat de onderliggende, gezonde huidcellen onaangetast blijven.

Gebruik

 • Na het reinigen voorzichtig een dun laagje op de huid aanbrengen. 6 à 8 minuten laten inwerken.
 • Gebruik overdag altijd een zonnebeschermingsproduct wanneer u peelingproducten gebruikt, omdat de huid dan gevoeliger is voor de zon.
 • Voor een nog sneller huidvernieuwingseffect, kunt u dit product combineren met Advanced Skin Refinisher. Gebruik dan tweemaal per week 's ochtends de Renewing Peel en op de dagen dat u geen peeling gebruikt 's ochtends en 's avonds Advanced Skin Refinisher.
 • Niet gebruiken op dezelfde dag als andere exfoliërende producten.

Ingrediënten

Het belangrijkste ingrediënt van ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel is een uniek, natuurlijk paddenstoelenenzym, Mucor Miehei. Dit enzym past zich aan de natuurlijke pH-waarde van de huid aan en zorgt voor een milde exfoliatie. Het kan zichzelf automatisch uitschakelen nadat de dode huidcellen van het huidoppervlak zijn afgevoerd. Dit beschermt de huid tegen irritatie en een te sterke exfoliatie. NUTRILITE™ chiazaadolie voegt huidverzorgende bestanddelen toe.

F.A.Q.

Hoe werkt exfoliatie met enzymen?

Doel is om de dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen. Hiervoor moeten de verbindingen die ze bij elkaar houden, worden verbroken. Het paddenstoelenenzym in dit product breekt deze verbindingen af, zodat dode cellen kunnen worden afgevoerd.

Bestaat het risico van een te sterke exfoliatie?
Niet bij gebruik van dit paddenstoelenenzym. Bij zure peelings is een te sterke exfoliatie mogelijk, maar dit product heeft het unieke vermogen om zichzelf automatisch uit te schakelen zodra de normale, gezonde cellen onder de laag dode huidcellen worden bereikt. Dit voorkomt irritatie en een te sterke exfoliatie.

Wordt de huid extra gevoelig?
In de periode dat u Skin refinishing gebruikt, is de huid gevoeliger voor zonlicht. Gebruik overdag dus altijd een zonnebeschermingsproduct.

Moet ik oppassen met het gebruik hiervan in combinatie met andere producten?
Gebruik ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel niet naast andere peelingproducten. U kunt het echter wel gebruiken in combinatie met Advanced Skin Refinisher om resultaten te behalen die vergelijkbaar zijn met die van textuurverbeterende behandelingen in de artsenpraktijk. Gebruik ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel tweemaal per week 's ochtends en Advanced Skin Refinisher 's ochtends en 's avonds op de dagen dat u geen peeling gebruikt voor een 21% betere en snellere exfoliatie.

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :