Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

 

Kenmerken

  • Prestigieuze perfectie. ARTISTRY FLORA CHIC bevat een zorgvuldig samengestelde bloemenmelange, die nauwgezet is geëvalueerd, verfijnd en geperfectioneerd door ervaren parfumeurs.
  • Langdurige betovering. ARTISTRY FLORA CHIC is een eau de parfum. Dat betekent dat de geur en het bijbehorende effect langer aanhouden dan bij de meeste eaux de toilette.
  • Meesterlijke parfumerie. ARTISTRY FLORA CHIC is exclusief voor ARTISTRY ontwikkeld door de prestigieuze geurenspecialist Givaudan, die ruim 250 jaar ervaring heeft met de productie van enkele van de meest gewilde geuren ter wereld.
  • Een tijdloze schat in een flacon. ARTISTRY FLORA CHIC zit in een fraaie, handgemaakte flacon van chique roze glas met een fraaie goudkleurige dop en een ruwzijden lint. Alles rond deze heerlijke geur straalt prestige, luxe en vrouwelijkheid uit.  

Gebruiksmogelijkheden

Op een of twee plaatsen spuiten waar het bloed vlak onder het huidoppervlak stroomt (nek, binnenkant ellebogen, polsen, achter de oren, knieholtes of sleutelbeen). Daar is de huid het warmst, zodat de geur goed wordt verspreid. Aanbrengen zo vaak u wilt. 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :