Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

Voedingssupplement met vitamine C en zink met granaatappel- en açaismaak en met een zoetstof in de vorm van een vloeibaar concentraat dat je immuunsysteem op verfrissende wijze ondersteunt zodra je dat nodig hebt. Dankzij de speciale, gepatenteerde* dop en de met zorg geselecteerde voedingsstoffen ondersteunt de Phyto2GO Immunity Drink je op het moment dat jij dat nodig hebt. Mixen, schudden of roeren is niet nodig, Phyto2GO is niet alleen snel, gemakkelijk en direct klaar, je kunt het ook nog eens meenemen.

Phyto2GO bevat vitamine C-extract uit acerolakersen, zink en bessenmixpoeder. Vitamine C en zink helpen een normale werking van het immuunsysteem te behouden en de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.  De acerolakers is een van de rijkste bronnen van vitamine C en is afkomstig van een duurzame boerderij van Nutrilite. Verkrijgbaar in een heerlijke granaatappel- en açaismaak.

*US Patent # 7886899 B2  United States Patent # 7,886,899 B2  International Application Number PCT/GB/2007/050236  International Publication Number WO2007/12/9116

Kenmerken

 • Speciale, gepatenteerde* dop – geeft met één simpele draaibeweging een shot voedingsstoffen af, waar en wanneer je maar wilt.
 • Ondersteunt je weerstand - Bevat vitamine C en zink – bestanddelen die een normale werking van het immuunsysteem helpen ondersteunen en de cellen helpen te beschermen tegen oxidatieve stress.
 • Vitamine C uit de acerolakers – een van de rijkste bronnen van vitamine C. De acerolakersen in de Phyto2GO Immunity Drink zijn afkomstig van duurzame boerderijen van Nutrilite.
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Gezoet met steviolglycosiden uit de steviaplant.
 • Heerlijke en verfrissende granaatappel- en açaismaak.
 • Herbruikbare, stijlvolle fles – eenvoudig te gebruiken. Vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij. 
 •  *US Patent # 7886899 B2   United States Patent # 7,886,899 B2   International Application Number PCT/GB/2007/050236 
 • International Publication Number WO2007/12/9116

Ingrediënten

GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER CAPSULE % NRV * PER DAG % NRV *
Vitamine C 45 mg 56 135 mg 169
Zink 2,6 mg 26 7,7 mg 77

*% van de voedingswaardereferenties

Gebruiksmogelijkheden

Vul de PHYTO2GO fles (wassen voor het eerste gebruik) met water tot aan de lijn (355 ml):

1. Plaats de dop met voedingsstoffen op de fles en draai hem vast.

2. Draai vervolgens de dop los om het water te vullen met voedingsstoffen zonder conserveringsmiddelen, die de normale werking van het immuunsysteem helpen ondersteunen.

3. Geniet van je verfrissende drankje.

Aanbevolen hoeveelheid: 1-3 doppen per dag

Potentiële gebruikers

 • Personen die onvoldoende vitamine C (citrusvruchten, broccoli, spruitjes) uit hun voeding halen
 • Personen die hun immuunsysteem extra willen ondersteunen
 • Personen die veel stress ervaren en/of wonen in vervuilde gebieden – zij hebben behoefte aan extra antioxidanten om hen te beschermen tegen vrije radicalen.
 • Personen die actief en altijd in beweging zijn. Personen die hun dagelijkse voeding willen aanvullen zonder hun toevlucht te nemen tot producten die kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen bevatten.

Advies: Op een koele, droge plaats buiten bereik van kinderen bewaren.

Buiten bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. De verpakkingen zijn niet bedoeld om per stuk verkocht te worden. Daarnaast is het in het algemeen belangrijk om te zorgen voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl.

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :