Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

Deze thee is een kwaliteitsmelange van Assamthee en Keniaanse thee, en de fijne blaadjes van andere heerlijke theesoorten. De English Breakfast thee by Amway is afkomstig van een met zorg gekozen leverancier, die betrokken is bij zijn werknemers. Hij voorziet in huizen, eerlijke lonen en medische verzorging in gespecialiseerde ziekenhuizen op centrale locaties. Hij creëert werkgelegenheid en helpt zijn werknemers nieuwe vaardigheden aan te leren om hun zelfvertrouwen te ontwikkelen. Verder biedt hij mogelijkheden voor een beter leven in de vorm van opleiding, gesubsidieerd voedsel en inkomen. Onze theeleverancier is tevens lid van de ‘Tea Sourcing Partnership’.

  • Melange van hoge kwaliteit thee voor een goede smaak en kleur.
  • In folieverpakking voor ultieme versheid.
  • Vierkante eenkops theezakjes zorgen voor minder afval in het productieproces en de thee kan beter trekken omdat er een groter oppervlak thee is. Dit betekent dat er meer water tussen de blaadjes komt en de thee gelijkmatiger trekt.

Gebruiksmogelijkheden

Gebruik één theezakje per mok of kopje en voeg kokend water toe. Roer even, laat de thee enkele minuten trekken en verwijder dan het zakje. Voeg naar smaak citroen, melk en/of suiker toe.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :