Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

Welzijn

Optimaal welzijn betekent niet een perfecte gezondheid. Optimaal welzijn betekent dat we gekende en erfelijke gezondheidsrisico's en onze huidige levensstijl aanpassen om de persoonlijke keuzes te maken die nodig zijn om een zo gezond mogelijk leven te leiden. Voor een persoonlijke benadering tot een goede gezondheid, kiest u de beste voeding, levensstijl, rust- en ontspanningsgewoonten en daarna de aanvullende producten om uw gezonde levensstijl te ondersteunen. Voeding en het nastreven van een optimaal welzijn liggen aan de basis van het NUTRILITE merk.


NUTRILITE is een merk gespecialiseerd in vitaminen en voedingssupplementen dat een complete reeks voedings- en welzijnsproducten biedt, waaronder vitaminen en anti-oxidanten, kruiden, sportvoeding en maaltijdvervangers.

Geïnspireerd door oprichter Dr. Carl Rehnborg en zijn ervaringen in het Verre Oosten, combineert NUTRILITE al sinds 1934 de kracht van de wetenschap met de natuurlijke voordelen van planten. Sindsdien heeft ons innovatieve gebruik van wetenschap om de heilzame eigenschappen van fytovoedingsstoffen (voedingsstoffen in planten) optimaal te benutten altijd centraal gestaan in het NUTRILITE merk. Vandaag de dag vieren we vol trots dat we al 80 jaar mensen over de hele wereld helpen om zich goed te voelen en een actief leven te leiden.

Meer weten : Click HIER

 

Geen product gevonden