Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

Wat het voor u doet

 • Begint direct met het gladstrijken en vervagen van expressielijntjes.
 • Er is klinisch bewezen dat expressielijntjes, waaronder kraaienpootjes, lach- en voorhoofdsrimpels zichtbaar vervagen.
 • Heeft een zichtbaar verstevigend effect en laat de huid er weer voller en steviger uitzien, voor een jeugdig en aantrekkelijk uiterlijk.

Helpt het ontstaan van expressielijntjes voorkomen met krachtige bescherming tegen agressieve omgevingsfactoren door antioxidanten.

 

Goed om te weten

 • Het 100% zuivere vitamine C-poeder bevindt zich in de exclusieve activatiedop. Zo blijft het vers en stabiel, voor een maximale werkzaamheid. Onze acerolakersen zitten boordevol krachtige vitamine C. Ze komen uit de grootste acerolakersenboerderij ter wereld, die eigendom is van Amway.
 • Klinisch getest.
 • Verrijkt met exclusieve ingrediënten.
 • Bevat twee krachtige technologieën: Vita C complex en Bi-Action Hyaluronic Acid Blend.

Gebruik

U dient het product vóór gebruik te activeren. Dat doet u als volgt:

 • Verwijder de pipet uit het met serum gevulde flesje en vervang deze door de innovatieve activatiedop. De handige verpakking biedt plaats om de pipet te bewaren gedurende de volgende stappen.
 • Druk de knop bovenop de dop krachtig in om de 100% zuivere vitamine C in het serum te laten vallen.
 • Schud 30 seconden, totdat het poeder volledig is opgelost.
 • Vervang de activatiedop weer door de pipet.
 • Breng tweemaal daags 4 à 5 druppels van deze geconcentreerde formule aan ('s ochtends en 's avonds).

Dagelijks gebruik:

 1. Reinig de huid met de ARTISTRY™ reiniger en tonic die u dagelijks gebruikt.
 2. Breng ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ Advanced Vitamin C+HA Treatment aan, en vervolgens het ARTISTRY™ concentraat dat u dagelijks gebruikt.
 3. Breng de ARTISTRY™ moisturizers voor gezicht en ogen aan, die u dagelijks gebruikt.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Kenmerken

 • Er is klinisch bewezen dat expressielijntjes, waaronder kraaienpootjes, lachrimpels, voorhoofds-/zorgenrimpels en wenkbrauw-/fronsrimpels zichtbaar vervagen.
 • Heeft een zichtbaar verstevigend effect en laat de huid er weer voller en steviger uitzien, voor een jeugdig en aantrekkelijk uiterlijk.
 • Helpt zichtbare lijntjes door agressieve milieufactoren voorkomen dankzij krachtige bescherming door antioxidanten

Ingrediënten

CONTAINER 1
WATER, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT, GLYCERETH-26, METHYL GLUCETH-20, POLYGLYCERIN-3, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, SODIUM CITRATE, CHLORPHENESIN, PEG-8, XANTHAN GUM, CETETH-20, SODIUM HYALURONATE, FRAGRANCE/PARFUM, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, SACCHARIDE ISOMERATE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, CARRAGEENAN, MALPIGHIA PUNICIFOLIA (ACEROLA) FRUIT EXTRACT, PVM/MA COPOLYMER, MALTODEXTRIN, ACETYL OCTAPEPTIDE-3, SEA SALT, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, LINALOOL

CONTAINER 2
ASCORBIC ACID

F.A.Q.

WAAROM NOEMEN WE HET 'BI-ACTION' HYALURONZUUR? 
ARTISTRY™ wetenschappers hebben hyaluronzuurpolymeren van verschillende groottes in het product verwerkt, die zich op verschillende niveaus van het huidoppervlak richten, met complementaire effecten.
 1. Directe opvulling in de bovenste niveaus: In de bovenste niveaus van het huidoppervlak geven hyaluronzuurfilamenten met een 'hoog moleculair gewicht' direct een opvullend effect. Door hun formaat kunnen ze niet diep doordringen, dus ze blijven in de bovenste niveaus van het huidoppervlak, waar het toegevoegde volume het belangrijkst is.
 2. Vocht en soepelheid in de lagere niveaus: Piepkleine stukjes hyaluronzuur met een 'laag moleculair gewicht' kunnen tot diep in het huidoppervlak dringen. Zij verhogen de interne vochtgehaltes van het huidoppervlak en brengen deze in balans, zodat de huid na verloop van tijd beter gehydrateerd en soepeler blijft.
BEVAT ARTISTRY™ ADVANCED VITAMIN C+HA TREATMENT INGREDIËNTEN VAN DIERLIJKE OORSPRONG? 
Nee, Advanced Vitamin C+HA Treatment bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

IS ARTISTRY™ ADVANCED VITAMIN C+HA TREATMENT GETEST OP DIEREN? 
Nee, Advanced Vitamin C+HA Treatment is niet getest op dieren.

HOELANG IS ARTISTRY™ ADVANCED VITAMIN C+HA TREATMENT HOUDBAAR EN HOELANG KAN IK DIT PRODUCT NOG GEBRUIKEN NADAT DE VERPAKKING IS GEOPEND? 
De houdbaarheid van het product in ongeopende verpakking is drie jaar. Wanneer het product is geactiveerd door op de knop te drukken en het 100% zuivere vitamine C-poeder te mengen met het serum, adviseren we het product binnen 30 dagen te gebruiken voor een volledige werkzaamheid.
Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :