Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

Wat het voor u doet

Combineer het effect van ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel en ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher voor een sterk porieverfijnend effect:

  • Renewing Peel verbetert de textuur en vernieuwt het huidoppervlak met direct resultaat.
  • Advanced Skin Refinisher geeft direct zichtbaar fijnere poriën.
  • Deze twee producten mogen samen worden gebruikt, maar niet direct na elkaar (gebruik de ene 's ochtends en de andere 's avonds).

Goed om te weten

Kenmerken

  • Renewing Peel biedt een alternatief voor een chemische peeling om poriën te verfijnen en het natuurlijke huidvernieuwingsproces te versterken.
  • Advanced Skin Refinisher geeft resultaten die vergelijkbaar zijn met die van een professionele behandelingvoor grove poriën met onze gepatenteerde, niet-zure exfoliërende ingrediënten.

* Resultaten zijn niet gelijkwaardig aan die van een chirurgische/cosmetische procedure.

Gebruik

  • Gebruik beide producten nooit direct na elkaar in dezelfde huidverzorgingssessie.
  • Op de dag dat u Renewing Peel gebruikt, gebruikt u deze alleen 's ochtends of 's avonds, in plaats van Advanced Skin Refinisher. In de andere sessie van die dag gebruikt u Advanced Skin Refinisher zoals u gewend bent. U mag die dag niet nóg een keer Renewing Peel gebruiken.
  • De huid rondom de ogen vermijden.

Ingrediënten

Het ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Power Duo bevat twee van onze meest effectieve huidverfijnende behandelingsproducten. Renewing Peel staat bekend om zijn huidverzachtende en textuurverfijnende effect. Advanced Skin Refinisher is onze topproduct om de textuur van de huid te verbeteren voor een gaaf resultaat. Bevat een verfijnde combinatie van plantaardige en exclusieve ingrediënten doe zorgen voor een ware transformatie van de huid. Renewing Peel vertrouwt op het natuurlijke exfoliërende effect van het paddenstoelenenzym Mucor Miehei.

F.A.Q.

Wat doe ik als ik beide producten wil gebruiken?

Deze producten zorgen samen voor een nog beter huidverfraaiend effect. Maar omdat ze beide een exfoliërend effect hebben, is het belangrijk dat u ze niet direct na elkaar gebruikt. Dat houdt in dat u op peelingdagen het ene product 's ochtends en het andere 's avonds kunt gebruiken, maar niet beide producten 's ochtends.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :