Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

ARTISTRY LIGHT UP LIP GLOSSES uit de Pacific Lights Collectiein tijdelijk verkrijgbare*. Er is altijd een kleur die bij u past, ongeacht uw leefstijl, persoonlijkheid of uw plannen voor een bepaalde dag of avond. U kan kiezen : de transparante, blauwe Tropical, de vrolijke glosses in de kleuren Cherry of Pink Grapefruit, Citrus of Wild Berry.  Laat u zien deze zomer met lippen in fraaie strandkleuren. De collectie is samengesteld onder het toeziend oog van Rick DiCecca, internationaal make-upartiest voor ARTISTRY. * Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Kenmerken

  • De applicator en spiegeltje met ingebouwd lampje maken het eenvoudig om er altijd goed uit te zien en uw make-up bij te werken waar u ook bent.
  • Door een vleugje pepermuntin de formulering voelen de lippen heerlijk fris aan.

Voordelen

  • Opvallende kleuraccenten.
  • De lipgloss is verkrijgbaar in diverse kleuren en houdt urenlang. De ideale metgezel voor overal en voor elke stemming.
  • Transparante, levendige kleuren geven u de vrijheid om te experimenteren en op te vallen, maar op een leuke, eenvoudige en veilige manier.
  • Tijdelijk verkrijgbaar: 'life of the party’ look. Wilt u het feestelijk middelpunt zijn, dan gaat er niets boven een aantrekkelijke, exclusieve look waarmee u zich onderscheidt van de massa.

Gebruiksmogelijkheden

Op de lippen aanbrengen waar en wanneer u het nodig vindt. Breng voor extra glans en een nog langer houdende dekking met de vingers een beetje ARTISTRY 3D FACE POWDER aan over de lipgloss.

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

  • : Citrus

Gelijkaardig(e) artikel(s)
7084-WILDBERRY WILDBERRY

20,40  EUR

7084-CITRUS CITRUS

20,40  EUR

7084-TROPICAL TROPICAL

20,40  EUR

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :