Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

Wat het voor u doet

Uw ogen zijn uw venster naar de wereld. Zorg dat u alles ziet wat belangrijk voor u is!

 • Vitamine A is één van de belangrijkste ingrediënten en draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen.
 • NUTRILITE Bosbessen met Luteïne bevat plantaardige extracten van onder meer bosbessen en luteïne uit marigold, die worden geteeld op duurzame NutriCert™ boerderijen. Duurzame landbouw levert sterkere en levenskrachtige planten op met een hogere voedingswaarde.
 • Nutrilite controleert het volledige proces van het zaadje tot in het potje, zodat NUTRILITE producten alleen ingrediënten van de beste kwaliteit bevatten.
 • Net als alle NUTRILITE producten bevat Bosbessen met Luteïne geen kunstmatige conserveermiddelen, zoet-, kleur- of smaakstoffen.
 • Handig en gebruiksvriendelijk: slechts eenmaal daags 2 tabletten.

Wat u zult waarderen

Dankzij de nieuwe formule is de ideale dagelijkse dosering teruggebracht tot slechts twee tabletten. Zo kunt u eenvoudig maar effectief helpen om eventuele tekorten aan voedingsstoffen in uw eetpatroon aan te vullen. NUTRILITE Bosbessen met Luteïne bevat veel plantaardige extracten van onder meer bosbessen en luteïne uit marigold, afkomstig uit duurzame landbouw. Duurzame landbouw levert sterkere en levenskrachtige planten op met een hogere voedingswaarde. Daarnaast zijn de tabletten dankzij de ovale vorm gemakkelijk door te slikken en dankzij de nieuwe formule zijn de belangrijkste plantaardige ingrediënten nu echt zichtbaar: 

 • Luteïne uit marigold is te zien in de oranje spikkels.
 • Het bosbessenextract is terug te vinden in de donkere achtergrondkleur van het tablet. 

De heldere keuze voor een goed gezichtsvermogen!

Goed om te weten

 • Buitensporig gebruik van digitale apparatuur zoals smartphones, computers/laptops, televisie, enz. kan de ogen zwaar belasten.
 • Een gevarieerde en evenwichtige voeding is belangrijk ter ondersteuning van een normaal gezichtsvermogen.
 • De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) adviseert 5 porties groenten en fruit per dag te eten. 75% van de wereldbevolking voldoet niet aan deze eis.
 • Voedingssupplementen kunnen eventuele tekorten in onze dagelijkse voeding aanvullen.

Kenmerken

 • Vitamine A is een van de belangrijkste ingrediënten en draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen.
 • NUTRILITE Bosbessen met Luteïne bevat plantaardige extracten van onder meer bosbessen en luteïne uit marigold, die worden verbouwd op duurzame NutriCert™ boerderijen.Duurzame landbouw levert sterkere en levenskrachtige planten op met een hogere voedingswaarde.
 • Nutrilite controleert het volledige proces van het zaadje tot in het potje, zodat NUTRILITE producten alleen ingrediënten van de beste kwaliteit bevatten.
 • Net als alle NUTRILITE producten bevat Bosbessen met Luteïne geen kunstmatige conserveermiddelen, zoet-, kleur- of smaakstoffen.
 • Slechts twee tabletten per dag nodig voor een maximaal effect.
 • Gemakkelijk door te slikken tabletten met ovale vorm.

Gebruik

 • Neem voor een optimaal effect eenmaal daags 2 tabletten in bij de maaltijd.
 • Dit product kan worden gebruikt in combinatie met andere voedingssupplementen.

Ingrediënten

INGREDIËNTEN: stabilisatoren (microkristallijne cellulose, agaragar, vernette natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropyl-methylcellulose, calciumzouten van vetzuren, arabische gom), bosbes-extract (Vaccinium myrtillus, 11,3%), sucrose, maïszetmeel, palmolie, zwarte bessen extract (Ribes nigrum, 3,4%) (sulfieten), spinaziekoncentraat (Spinacia oleracea, 3,4%), antiklontermiddel (vetzuren, siliciumdioxide), marigold extract (Tagetes erecta, 2,8%), maltodextrine, antioxidanten (ascorbylpalmitaat, tocoferolrijk extract (soja), natriumascorbaat, alfa-tocoferol), bevochtigingsmiddel (glycerol), retinylacetaat, water, glansmiddel (carnaubawas).

Voedingswaarde

Per aanbevolen dosering van 2 tabletten.

 • Vitamine A - 210 mcg (26% NRV)
 • Luteïne - 10 mg
 • Bosbessenextract – 105 mg

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

1. Wie kan er baat hebben bij dit product?

Iedereen die zich bekommert om de gezondheid van zijn ogen of gezichtsvermogen kan baat hebben bij gebruik van dit product. Ook personen die nog niet aan de gezondheid van hun ogen denken, kunnen baat hebben bij dit product. Vooral wie activiteiten onderneemt die het zenuwstelsel sterk prikkelen, merkt dat de ogen moe worden doordat ze zich te veel moeten inspannen. Dit geldt ook voor de jongere generatie, die de neiging heeft te veel gebruik te maken van digitale apparaten, zoals smartphones, laptops, tv enz...

2. Wat zijn fytovoedingsstoffen?

Fytovoedingsstoffen zijn organische bestanddelen die in planten voorkomen en waaraan een heilzaam effect op de gezondheid wordt toegeschreven. De term “fyto” komt van het Griekse woord voor plant. Vruchten, groenten, granen, peulvruchten, noten en thee bevatten allemaal veel fytovoedingsstoffen. Deze helpen de planten beschermen tegen ziektekiemen, schimmels en andere bedreigingen. En wanneer ze in ons lichaam worden opgenomen, kunnen deze fytovoedingsstoffen ons helpen om ons goed te voelen en ervoor zorgen dat ons lichaam goed blijft functioneren.

3. Wat is luteïne en wat heeft het met de ogen te maken?

De fytovoedingsstof luteïne behoort tot de carotenoïden en is een natuurlijk pigment dat in een aantal plantaardige grondstoffen voorkomt. Luteïne is te vinden in het maculagebied van het oog, waar het gerichte antioxidantenbescherming biedt. Carotenoïden verzamelen zich in de ogen, waarbij luteïne en zeaxanthine zich concentreren op het netvlies en de ooglens. Zeaxanthine wordt in het netvlies gevormd uit luteïne.

4. Bevat dit product gluten of lactose?

Nee, het bevat geen gluten of lactose.

5. Bevat dit product fructose, kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen of kunstmatige zoetstoffen?

Nee, het bevat geen fructose, kunstmatige smaak- of kleurstoffen, conserveermiddelen of kunstmatige zoetstoffen.

6. Bevat dit product allergene ingrediënten?

Net als bij alle producten worden potentiële allergenen vetgedrukt weergegeven in de ingrediëntenlijst.

7. Is dit product geschikt voor veganisten en vegetariërs?

Nee.

8. Is dit product koosjer of halal?

De formule op zich is geproduceerd volgens strenge eisen voor koosjer en halal producten. Het product is dus wel koosjer en halal, maar niet als zodanig gecertificeerd.

9. Hoe moet ik dit product innemen? Op een lege maag of bij de maaltijd?  

Neem voor een optimaal effect van het product eenmaal daags 2 tabletten in bij de maaltijd. Dit product kan worden gebruikt in combinatie met andere voedingssupplementen.

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :