Des questions? Contactez-nous au 0476 22 71 15

Modes de paiements: virement bancaire, paypal

Découvrez nos Frais de livraison

Wat het voor u doet

 • XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder is ontwikkeld om zoveel mogelijk profijt te hebben van uw lichaamsbeweging, en levert het lichaam een essentiële proteïnen van goede kwaliteit wanneer dat het hardst nodig is.
 • Elke portie levert 29 g proteïnen, met 5 gram natuurlijke BCAA's. Een portie na de work-out draagt bij tot een sportief en gezond gestel.  
 • Versnelt de eiwitsynthese. Doordat dit herstelproces eerder wordt ingezet, wordt aangenomen dat dit product bijdraagt tot een beter en sneller herstel.  
 • Met Red Orange Complex en vitamine C en E, voor een uitgebreidere bescherming op celniveau.
 • Beschermt cellen tegen oxidatieve stress.

Waarom het iets voor u zou zijn

Om optimaal van elke training te profiteren, moet u supplementen kiezen die net zo hard werken als u doet. XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder is speciaal geformuleerd om de groei van spierweefsel na het sporten te stimuleren en verbeteren. Na het sporten gebruiken om uw lichaam een effectieve oppepper te geven met een royale dosis geavanceerde, gehydrolyseerde weiproteïne. Gehydrolyseerde proteïne wordt door het lichaam opgenomen en werkt veel sneller dan gewone proteïnen, terwijl de combinatie van vitamine C en E de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress. 

Goed om te weten

 • Onderdeel van het bredere productassortiment van XS Sports en ontwikkeld voor het herstel na het sporten.
 • Gehydrolyseerde weiproteïne werkt sneller dan minder geraffineerde proteïne.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Kenmerken

 • Snelwerkend en zeer effectief. Elke portie levert 29 g hoogwaardige en geraffineerde proteïne.
 • Boordevol krachtige ingrediënten en belangrijke vitaminen. Beschermt cellen die tijdens het sporten zijn belast.
 • Ontwikkeld voor gebruik na het sporten ter bevordering van de groei van spiermassa en sneller herstel.

Gebruik

 • Voeg 3 scheppen proteïne toe aan 150-260 ml melk of water (afhankelijk van uw voorkeur). Gebruik een shaker voor het beste mengresultaat. Binnen 60 minuten na het sporten opdrinken om het lichaam te helpen herstellen.
 • Daarnaast is een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl van algemeen belang.

Ingredients

gehydrolyseerd weipoeder (84%), mager cacaopoeder (4,2%), creamer (sojaolie, maltodextrine, melkproteïne, emulgator: sojalecithinen), verdikkingsmiddel (guargom), aroma, zuurteregelaar (trikaliumcitraat, trinatriumcitraat), calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, zout (natriumchloride), bloedsinaasappelextract (0,25%), palmolie, zoetstof (sucralose), L-ascorbinezuur, DL-alfa-tocoferol, nicotinamide, calcium-D-pantothenaat, pyridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur, cyanocobalamine.

Voedingswaarde
  Per 100 g

Per portie

40 g in 260 ml water

Energie (kcal) 338 kcal  135 kcal
Energie (kJ)  1435 kJ  574 kJ
Vetten 3,2 g 1,3 g
waarvan verzadigd  0,6 g   0,2 g
Koolhydraten 2 g 0,8 g
waarvan suikers 0,1 g 0 g
Voedingsvezels 3 g 1,2 g
Eiwitten 73 g  29 g
Zout  1,4 g   0,56 g

Bereiding: 40 g in 260 ml water

 
Vitaminen Per 100 g NRV in % Per portie
40g
NRV in %
Vitamine E 4,5 mg 37,5 2 mg 15
Vitamine C 30 mg 37,5 12 mg 15
Thiamine 0,41 mg 37,5 0,16 mg 15
Niacine 6,0 mg 37,5 2,4 mg 15
Vitamine B6 0,70 mg 50 0,28 mg 20
Foliumzuur 240 μg 120 96 μg 48
Vitamine B12 5,4 μg 216 2,1 μg 86
Pantotheenzuur 6,0 mg 100 2,4 mg 40

 

Mineralen Per 100 g NRV in % Per portie
40g
NRV in %
Natrium 0,4 g    - 0,16 g    -
Kalium 1600 mg 80 640 mg 32
Calcium 720 mg 90 288 mg 36
Magnesium 210 mg 56 84 mg 22


*NRV: Voedingswaardereferenties

Miniwoordenboek voor sportvoeding

Wat is proteïne? 

Proteïne is een belangrijke macronutriënt, die is opgebouwd uit ketens van aminozuren en die tal van cruciale functies in de biologische lichaamsprocessen vervult, waaronder de instandhouding en opbouw van spiermassa/-weefsel. Zonder proteïnen zou het onmogelijk zijn om spieren op te bouwen, herstellen of in stand te houden. Daarom is het zo belangrijk om ze als onderdeel van een evenwichtige voeding binnen te krijgen.

Wat betekent hydrolyseren? 

Dit is een proces dat proteïnen met behulp van water afbreekt tot kleinere peptidenketens en aminozuren. Hierdoor worden de proteïnen sneller opgenomen en dat zou bijdragen tot sneller herstel.

 Wat zijn BCAA's (Branched Chain Amino Acids)?

De drie essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine worden samen ook wel BCAA's genoemd. Deze drie aminozuren staan bekend om hun vermogen om de eiwitsynthese te verbeteren.

 Soorten weiproteïnen

Weiproteïneconcentraat: Deze meest voorkomende vorm van proteïne is de minst geraffineerde weiproteïne en dus minder zuiver. Concentraten bevatten meestal minder proteïne, maar meer vet, lactose en koolhydraten dan geïsoleerde proteïnen. 

Wat is gehydrolyseerde weiproteïne?

Weiproteïne bestaat van nature uit lange aminozuurketens, die het lichaam eerst moet afbreken tot losse aminozuren om ze te kunnen gebruiken voor de eiwitsynthese. Het hydrolyseproces bespaart het lichaam tijd en werk door deze lange ketens al af te breken tot kortere segmenten. Gehydrolyseerde proteïne is dus voorverteerde proteïne en dat betekent dat het lichaam deze proteïnen sneller opneemt dan concentraten of isolaten.  Een snellere opname zorgt ervoor dat het herstelproces op het optimale moment start, wanneer u dit product zo snel mogelijk na het sporten gebruikt.

Wat is het verschil tussen NUTRILITE Puur Plantaardige Proteïne en XS Hydrolyzed Whey Protein Powder?

NUTRILITE Puur Plantaardige Proteïne is een plantaardig product op basis van soja, tarwe en erwtenproteïne, dat per portie 8 g proteïne levert en waarvan bekend is dat het bevorderlijk is voor gezonde cellen en welzijn.  Gehydrolyseerde weiproteïne is afkomstig uit melkproteïnen en levert 29 g snelverterende proteïne per portie om de instandhouding en groei van spiermassa te ondersteunen. 

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)